Her kan du lese om hva de jeg har vært så heldig å jobbe med,
sier om meg

«I spent some time with Eirin mentoring and tutoring her in photography. She quickly became quite proficient, especially in portrait and interior photography. Eirin has a very good eye for detail and uses that in her work. She was also extremely keen to learn all she could and practice regularly to improve her skill. It was a pleasure to watch her progress and to work with her. With her attitude and skill she will go as far as she wants to go with photography.»

- Tracy Elliott (http://tephotography.ca)

Eirin har sansen for detaljer og god lyssetting for mat opptak! Hun har fått frem bakervarene våre på en måte som har gjort oss stolte, – og som selger. Vi er storfornøyd.

- Kari Wulf, Baker Brun AS

DNB Næringseiendom har gjennomført profil-fotografering for ledergruppen, september 2015. Fotograf Eirin Helland gjennomførte en befaring i forkant, hvor lokasjon både ute og inne ble nøye vurdert. Vi ble enige om utefotografering hvis været tillatte det.
Dessverre ble det dårlig vær, den avtalte dagen, derfor ble fotografering gjennomført innendørs. Det var 8 stk. som skulle fotograferes. På forhånd var det avtalt både bekledning, hvordan man skulle sitte/stå, og at man skulle ha kjerneverdiene i bakhodet.
Fotograferingen ble gjennomført til avtalte tider, alt utstyret var rigget opp og klart, slik at de som ble fotografert brukte minst mulig tid. På under 2 timer var hele ledergruppen fotografert, med ulike bakgrunner og ulike steder i DNB Solheimsviken. Vi var meget
godt fornøyd med gjennomføringen.

Vi har mottatt bilder av meget god kvalitet, de fotograferte er meget tilfredse. Bildene er levert både lav- og høyoppløselig, med ulike beskjæringer og i svart/hvitt og farge. Vi er meget godt fornøyde med resultatet og vil anbefale Luminate v/Eirin Helland på det sterkeste.

- Marianne Roy | Marketingsjef - DNB Næringseiendom AS
Vi har benyttet Eirin som fotograf på en rekke ulike typer oppdrag. Fra matbilder i ulike typer miljø og med variert tematikk til dokumentasjon av arrangement for ansatte. Vi opplever at hun har en positiv, offensiv og løsningsorientert tilnærming til alle oppdrag vi har presentert. Hun har et godt øye for fotokomposisjon og lyssetting og leverer foto av høy kvalitet. Vi anbefaler henne veldig gjerne!
- Vidar Haugsdal - Markeds- og utviklingssjef, Norgesmøllene AS
Eirin har en unik og velutviklet sensitivitet som gjør henne i stand til å intuitivt fange opp og forstå mellommenneskelige følelser på mange plan – både ift andre og seg selv. Som fotograf kommer denne sensitiviteten til sin rett i møte med mennesker og i det visuelle uttrykket som fanger et vidt spekter – fra sårbarhet til livsglede.

Som mentor for Eirin har jeg hatt stor glede av å bringe fram en større bevissthet rundt hennes egen person, og hvordan erfaringer og styrker omformes og uttrykkes i fotografisk kreativitet. Sterkt.

Gratulerer Eirin!

- Mari S. Espedal - Coach/Mentor, Puriosity
Eirin Helland er en dyktig fotograf. Hun har et godt øye for komposisjon. Bildene har en fin variasjon og er av meget god kvalitet. Vi er meget godt fornøyd med det hun leverer.
- Dyveke Advocaat Wigand - Salgs-/markedsjef, JM Norge AS
Eirin has an impressive talent and great instincts. She was instrumental in my sales process and provided me with a product that wowed my clients. In a competitive market, Eirin’s work set me apart from the crowd.
- Azalea Kim - Founder of BOW REALTY, Calgary
Fantastisk fotograf!
Etter å ha brukt Eirin til mitt CV bilde har jeg fått så mange positive tilbakemeldinger. Eirin er en utrolig hyggelig og omgjengelig person. Hun tar seg god tid, men hun samtidig er utrolig målrettet og effektiv. Jeg har vært i kontakt med en del fotografer tidligere, men Eirin er en helt klar favoritt. Jeg vil anbefale henne på mitt sterkeste.
- Borjan Duhonj
Jeg tok med våre 2 voksne døtre på fotoshoot hos Luminate. For oss, som for mange andre, er det å bli fotografert uvant, og kan føles litt kunstig/anstrengende, men dette ble en riktig så hyggelig opplevelse. Eirin har en egen evne til å få de som står foran kamera til å slappe av. Resultatet ble mange flotte og naturlige bilder – eneste ulempen er at det er vanskelig velge ut hvilke vi skal henge på veggen:-) Tusen takk, Eirin – vi kan med glede gi deg vår beste anbefaling, og kommer gjerne tilbake til en ny fotoshoot når anledningen byr seg!
- Mona Spjelkarvik

Klienter jeg har jobbet med