Project Description

Bryllupsfotografering

Ah! Den store dagen! 
Billedminner fra en slik dag blir mer og mer verdt etterhvert som tiden går. Da kan det være lurt å overlate fotograferingen til en som er dedikert til denne spesielle oppgaven, – for dere har vel litt andre ting å tenke på i forkant av et bryllup?
Bryllupsfotografering betyr en god del planlegging og jeg er med hele veien (på det som har med foto å gjøre :)). Jeg blir med på befaring på ulike lokasjoner (kirke/vielsessted og ellers der det planlegges fotografering). Vi lager en detaljert oversikt over hvor/når og hvem skal fotograferes. Jeg liker best å fotografere utendørs, men en plan B må vi ha i tilfelle regn og dårlig vær.
Hvor lenge jeg skal fotografere bestemmer dere, – men ofte velger kundene at jeg er med fra bruden og brudgommen gjør seg klar om morgenen/formiddagen til festen begynner. Prisen avhenger selvfølgelig av hvor mange timer jeg jobber og hvor mange bilder som ønskes. Send gjerne en forespørsel på de ønskene dere har, så regner jeg på det. Jeg kan også lage fotobøker, og her er prisen også avhengig av hvor mye tid og hvor mange bilder som skal være med.
Så da er det vel bare å si GRATULERER MED DET KOMMENDE BRYLLUPET! :)

MER FRA LUMINATE SAMLING